شهردار منطقه یک مشهد از مرمت و بازسازی بیش از 2000 متر طول از کانال های جمعآوری آبهای سطحی در این خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری مشهد، کوروش باوندی با بیان این خبر اظهار کرد: در راستای بالابردن سطح بهداشت محلات، ساماندهی آب های روان سطح منطقه و همچنین پیشگیری از آبگرفتگی معابر 2000 متر طول از کانال های سطح این منطقه مورد عملیات بازسازی و مرمت قرارگرفتند.
وی با بیان اینکه یکی از دغدغه های مدیریت شهری به موقع بارش نزولات جوی آبگرفتگی سطح معابر می باشد تصریح کرد: احداث کانال یکی از راهکارهای رفع این معضل بوده و جمع آوری این آب ها علاوه بر استفاده بهینه از آبهای جاری، میتواند از بروز بسیاری حوادث و خسارات جلوگیری به عمل آورد.
شهردار منطقه یک مشهد خاطر نشان کرد: در راستای کاهش خطر و خسارت و همچنین کسب رضایت شهروندان و ساکنین از ابتدای سال جاری تا کنون بیش از 2000 متر طول از کانال های سطح منطقه مورد عملیات مرمت و بازسازی قرار گرفته و با تدابیر صورت پذیرفته نظیر حفر چاه جذبی و ... تا کنون مشکل جدی آبگرفتگی و بروز خسارت ناشی از آن در سطح منطقه نداشته ایم.